Хто ми?

Хто ми?

Ми – страйбкольний інтернет-магазин і саме в цьому амплуа уже доволі довго на ринку. Чому ми не відкриваємо фізичні магазини? Насамперед, інтернет-магазин набагато простіший і економніший в утриманні. Усе максимально оптимізовано для швидкої обробки замовлень, а можливі додаткові витрати скорочені задля збереження найвигідніших цін на товари. Це ні в якому випадку не виключає самовивозу та інших живих способів передачі товару з рук в руки. 
Також ви можете бачити нас на страйкбольних іграх в регіоні, де ми буваємо з виїзним магазином і матимемо нагоду познайомитись з вами як на полі «бою», так і поза ним :)

Починалось все з однієї людини – ентузіаста, який просто любить це хобі. Почалось все з розхідників, згодом після привезеного для себе привода промайнула думка – а може ще комусь привезти? Згодом штат трохи збільшився, як і асортимент товарів і спектр послуг.

Саме модель інтернет-магазину дозволяє нам залишатись такими ж людьми хобі, як і ви – активними гравцями в страйкбол. Саме через це ми розуміємо важливість збереження доступності нашого улюбленого заняття, на що направлені наші старання. Всі наші товари це ті речі, які ми й самі використовуємо, отже це не тільки відомі страйкбольні бренди, але і перевірені часом і практикою виробники, розхідники і запчастини. 

Крім роздрібної і оптової торгівлі ми спеціалізуємось на обслуговуванні і тюнингу приводів. Щодо цього можете отримати абсолютно безкоштовну консультацію по нашому номеру телефону, який вказаний на сайті. 

Якщо не знайшли те, чого шукали, то просто зв’яжіться з нами і ми дістанемо це з-за кордону вигідно і швидко, оскільки самі частенько привозимо цікаві або ж навіть унікальні речі. Радимо слідувати за нашим інстаграмом, анонси цікавих оновлень там з’являються раніше.